Cautare

5303 de rezultate pentru "titularizare 2009 galati" (7.72 secunde)
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, aflat simbata intr-o scurta vizita la Galati, a anuntat ca in foarte scurt timp toate porturile din tara aflate in administrarea statului vor trece in proprietatea primariilor municipiilor pe raza carora se afla acestea.
Comisarul sef al Garzii Financiare Galati, Toader Tocu, ne-a declarat ca intentia Executivului este una buna, tinind cont de faptul ca dosarele penale cu caracter economic care tin de criminalitatea economica financiara vor fi instrumentate de comisarii Garzii Financiare.
Conform informatiilor furnizate instantei de conducerea Mittal Steel Galati, cele mai mari pierderi de productie s-ar fi inregistrat la Uzina Cocso-Chimica (1.388.702 dolari), Uzina Laminate Plate (971.808 dolari), LTG 2 (696.768 de dolari) si furnale (286.500 de dolari).
Comisarul sef al Garzii Financiare Galati, Toader Tocu, ne-a declarat ca scopul actiunilor de control il reprezinta prevenirea si combaterea activitatilor economice ilegale din industria de morarit si panificatie care au consecinte negative asupra economiei nationale.
Investitiile pe care conducerea ArcelorMittal Galati sustine ca le-a facut pentru a realiza masurile restante din programul de conformare in domeniul mediului se afla in atentia speciala a comisarilor de mediu.
Ca in fiecare an, Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Galati a intocmit un clasament al celor mai profitabile 20 firme din judet pentru fiecare dintre cele patru categorii de intreprinderi - mici, mijlocii, mari si macrointreprinderi.
Febra retrocedarilor a atins si cele mai importante societati din Galati, printre care se afla Combinatul, Santierul Naval Damen, Atlas, Menarom, anumite suprafete de teren fiind revendicate de persoane care sustin ca au acte de proprietate asupra pamantului.
Zona Libera Galati a concesionat in august un teren pe care urmeaza sa se construiasca o termocentrala pe carbune. ... Angela Ivan, directoarea Zonei Libere Galati, a declarat ca firma Global International 2000 a incheiat contractul de concesiune la sfarsitul lunii august.
Toate acestea au fost predate celor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Galati pentru ca faptele comise de angajatele municipalitatii nu erau de competenta Anticoruptiei.
In primele zece luni ale acestui, an la Inspectoratul Teritorial de Munca Galati, au fost inregistrate 48.500 de noi contracte individuale de munca, in timp ce 45.000 de contracte au incetat.
Ca si in alte orase, oamenii de afaceri din Galati si-au reorientat investitiile spre achizitiile de terenuri.
Sindicatul din cadrul Comisariatului Regional al Garzii de Mediu Galati a declansat lupta in justitie cu Ministerul Finantelor Publice si cu Garda Nationala de Mediu pentru a castiga unul dintre drepturile salariale de care membrii sai nu au beneficiat in ultimii ani de zile, si anume prima de vacanta.
Pana la sfarsitul acestui an Consiliul Judetului Galati ar fi trebuit sa aprobe o hotarare care viza infiintarea Autoritatii Rutiere Judeteane, ce se va ocupa, din 2008, de acordarea autorizatiilor, dar si de stabilirea unor noi trasee in judet.
Produsele traditionale inregistrate in judetul Galati se numara pe degete in timp ce denumirile de origine reprezinta o notiune inca necunoscuta pentru majoritatea producatorilor din agricultura si industria alimentara.
De aproximativ o luna de zile o echipa de experti se afla la Galati pentru a studia calitatea terenului din Zona Libera, pe care urmeaza ca firma Enel sa ridice cea mai mare termocentrala din S-E Europei.
Acesta este unul dintre subiectele abordate in cadrul intalnirii care a avut loc marti, la Luxemburg, intre conducerea FEM, respectiv Luis Kolunga, si reprezentantii sindicatelor din combinatele ArcelorMittal din Europa, la care au participat doi lideri ai FSS Metarom Galati, Adrian Adascalitei si Radu Nelu.
Asa ca numarul noilor autoturisme inmatriculate pana acum in Galati este mai mare cu peste 1.000 fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cel putin in judetul Galati controversele asupra valorii taxei de prima inmatriculare si contestarea vehementa a acesteia a avut efect invers.
Negocieri soldate cu un conflict de interese revocat in premiera in Romania din evidentele Ministerului Muncii, o greva declansata de sindicalistii de la Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) suspendata si declarata ilegala de catre instante, un protocol semnat intre conducerea Combinatului si liderii a doua sindicate, respectiv FSS Metarom Galati si UTSL, care prevede acordarea retroactiva si cumulativa de la 1 ianuarie a majorarilor salariale cu conditia ca actualul CCM sa fie valabil pana la 31 decembrie 2008.
Cu toate ca in urma cu cateva zile premierul Calin Popescu Tariceanu ameninta cu desfiintarea zonelor libere din Romania, daca se va dovedi ca investitorii nu beneficiaza de avantajele prevazute in lege, reprezentantii Zonei Libere Galati au declarat ca acest lucru nu ar fi posibil, mai ales ca aici nu sunt astfel de probleme.
Incepand de saptamana viitoare vom protesta in fata Palatului de Justitie si vom intra si in greva foamei pentru a arata lumii intregi ce fel judeca justitia atunci cand este vorba despre ArcelorMittal Galati".
google-analytics.com